Indbygget

Ønsker du et vinkøleskab til indbygning i dit køkken, bryggers el.lign., er det her, du skal finde det. Vi har samlet et udvalg af indbygningsskabe fra kvalitetsbrands som Caso og Dometic. Her får du topkvalitet og –funktionalitet til konkurrencedygtige priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvorfor vælge et indbygget vinkøleskab?

Vinkøleskabe til indbygning i eksisterende køkken- eller bryggersmiljøer er pladsbesparende og blender som regel bedre ind i rummet end ved installation af fritstående vinkøleskabe. Vores indbygningsskabe er især populære blandt nybyggere, som tænker køleskabet ind i det nye køkken – samt restauranter og caféer, hvor pladsen bag baren er trang.

Fordele og ulemper ved indbyggede vinkøleskabe

Om du skal vælge et indbygget vinkøleskab, et fristående eller et integrérbart, afhænger i høj grad af forholdene i lokalet, skabet skal stå i. Hver især har de tre typer køleskab en række fordele og ulemper, som gør dem særligt egnede til bestemte forhold.

Fordele ved indbyggede vs. fritstående vinkøleskabe

  • Blender ind i lokalet
  • Meget lydsvage

Ulemper ved indbyggede vs. fritstående vinkøleskabe

  • Stationære og svære at flytte
  • Kræver (ofte) hjælp til installation

At køleskabet blender ind i lokalet og den øvrige indretning behøver dog ikke være en fordel, hvis du netop leder efter et køleskab, som falder i øjnene og giver noget nyt og spændende til rummet. Det er dog punkter, som kan være gode at have i tankerne, inden du køber dit nye vinkøleskab.

Har du brug for hjælp?

Har du svært ved at vælge et køleskab, eller er du i tvivl om, hvilken type eller størrelse, som vil passe til indbygning i dit hjem, hjælper vi dig gerne. Ring eller send os en e-mail og fortæl os om dine ønsker og behov. Send gerne et billede af rummet, hvori dit køleskab skal stå – så finder vi helt sikkert et godt skab til dig.