Fritstående

Her finder du fritstående vinkøleskabe i forskellige størrelser og designs, som passer til hjemmet såvel til restauranter og vinbarer. Vores udvalg tæller blandt andet topmodeller fra kvalitetsmærker som Vestfrost, Dometic og Caso.

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Hvorfor vælge et fritstående vinkøleskab?

Fritstående vinkøleskabe er de mest solgte og anvendte rundt om i de danske hjem. Priserne er en anelse lavere end for tilsvarende indbygningsskabe, og de fritstående skabe er samtidig lettere at tage med sig, skulle man finde på at ommøblere i sit køkken – eller helt flytte fra huset.

Fritstående vinkøleskabe kommer i flere forskellige designs, og mange bruger dem derfor som en del af indretningen i køkken/alrum, kælder el.lign. Mange ser køleskabet som et decideret møbel mere end som en hvidevare.

Hvilket skab, skal jeg vælge?

Selvom du har valgt at begrænse udvalget af vinkøleskabe til de fritstående modeller, er der stadig en masse at vælge mellem. Det kan synes uoverskueligt – og derfor har vi udarbejdet en række filterfunktioner, som ved få klik kan hjælpe dig nærmere drømmekøleskabet.

I venstre kolonne på siden har du mulighed for at filtrere udvalget i kategorien, så kun de allermest relevante køleskabe vises. Ønsker du f.eks. et indbygget vinkøleskab med plads til 50 flasker, justerer du det i filterfunktionen. Dette vil lynhurtigt gøre udvalget mere overskueligt, og du vil få nemmere ved at træffe din beslutning.

Fordele og ulemper ved fritstående vinkøleskabe

Selvom det i sidste ende er en smagssag, om man ønsker et indbygningsskab, fristående, eller et integrérbart vinkøleskab, kan der være nogle praktiske udfordringer i at vælge det ene frem for det andet. Herunder er en række af de fordele og ulemper, der kan være ved de fritstående skabe.

Fordele ved fristående vs. indbyggede og integrérbare vinkøleskabe

  • Meget funktion for prisen
  • Kræver ikke professionel installatør
  • Dybere kølerum = mere plads
  • Let at flytte

Ulemper ved fristående vs. indbyggede og integrérbare vinkøleskabe

  • Pladskrævende
  • Iøjnefaldende

Ovenstående er dog kun vejledende. At et fritstående køleskab er iøjnefaldende, behøver ikke være en ulempe, hvis du netop har købt skabet som en del af indretningen i dit køkken. Det er dog punkter, som kan være gode at have i tankerne, inden du svinger dankortet og køber dit nye vinkøleskab.