Om Vinmagasin

Vinmagasin.dk leverer vinkøleskabe, -opbevaringsskabe og -reoler til virksomheder og private over hele Danmark. Vores mål er at gøre det enkelt og gennemskueligt at købe produkter til vinopbevaring på nettet, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig godt på vej gennem et højt informationsniveau i netbutikken samt gennem professionel rådgivning .

Vores sortiment indeholder produkter fra flere af Europas førende producenter af inventar og hvidevarer til opbevaring af vin - og når du handler hos os, kan du altid være sikker på, at kvaliteten af vores produkter er i orden.

Holdet bag

Bag Vinmagasin.dk står en vininteresseret iværksætter, Gerdt Jessen, som har overtaget Vinmagasin.dk primo november 2017. Der vil løbende komme nye spændende tiltag, så følg med på hjemmesiden.

Jeg har besøgt adskillige vinområder og producenter rundt om i Europa samt deltaget ved vinarrangementer  herhjemme og i udlandet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige vinkøleskab eller -opbevaringsskab, er vi klar til at hjælpe dig. Vi sætter en ære i at yde god og professionel service, og vi vil gå langt for at give dig en god købsoplevelse – både når du står i købssituationen, og når du efterfølgende benytter dit nyindkøbte vinkøleskab.

Selvom vi har et af Danmarks største udvalg, sker det somme tider, at et produkt endnu ikke har fundet vej til hylderne i netbutikken. Kan du ikke finde varen, du er på udkig efter, er du velkommen til at kontakte os - så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig.

Skriv til os for en uforpligtende snak om dine opbevaringsønsker og -behov.

Miljøvenligpakning