Om Vinmagasin

Vinmagasin.dk leverer vinkøleskabe, -opbevaringsskabe og -reoler til virksomheder og private over hele Danmark. Vores mål er at gøre det enkelt og gennemskueligt at købe produkter til vinopbevaring på nettet, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig godt på vej gennem et højt informationsniveau i netbutikken samt gennem professionel rådgivning per mail og telefon, både før, under og efter dit køb.

Vores sortiment indeholder produkter fra flere af Europas førende producenter af inventar og hvidevarer til opbevaring af vin - og når du handler hos os, kan du altid være sikker på, at kvaliteten af vores produkter er i orden. Vi tilbyder dig tilmed en kvalitetsgaranti, som betyder, at hvis du finder kvaliteten af vores produkter utilfredsstillende, så udbedrer vi fejlen eller tilbyder 100 % tilbagebetaling.

Holdet bag

Bag Vinmagasin.dk står tre vinintereresserede iværksættere: Simon Langli, Lasse Simoni og Peter Christensen. Det er os, du møder, når du ringer eller skriver til kundeservice - og det er os, som står for sortiment og indhold i netbutikken.

Både Simon og Lasse har besøgt adskillige vinområder og -producenter rundt om i Europa, og vi har alle deltaget ved vinarrangementer, store som små, herhjemme og i udlandet. Foruden interessen for vin, har vi alle en stor interesse for teknologi og gadgets tilfælles. Det vil du sikkert bemærke, når snakken falder på temperatur- og fugtstyring, energiforbrug, zoneindeling o.lign.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige vinkøleskab eller -opbevaringsskab, er vores hold af vinspecialister klar til at hjælpe dig. Vi sætter en ære i at yde god og professionel service, og vi vil gå langt for at give dig en god købsoplevelse – både når du står i købssituationen, og når du efterfølgende benytter dit nyindkøbte vinkøleskab.

Selvom vi har et af Danmarks største udvalg, sker det somme tider, at et produkt endnu ikke har fundet vej til hylderne i netbutikken. Kan du ikke finde varen, du er på udkig efter, er du velkommen til at kontakte os - så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig.

Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om dine opbevaringsønsker og -behov

Miljøvenligpakning